Wij werken met de beste producten

icon-bio

Bio based

icon-duurzaam

RECYCLING

icon-resycling

Duurzaam

BBMT doet het beter

Bij BBMT gaan we altijd een stap verder én kijken we verder naar: naar de relatie en naar de toekomst. We zijn betrouwbaar en betrokken. Aanpakkers en doorzetters. In alles wat we doen, zie je ons vakmanschap en onze keuze voor rentmeesterschap terug.

Het belangrijkst: we weten hoe het eraan toegaat op de bouw. We kennen de tijdsdruk, weten waar het mis kan gaan én waar het beter kan. Namelijk in de uitvoering, de samenstelling en de montage van bouwproducten. Dus doen wij dat beter. Slimmer. Maar ook sneller, efficiënter en in één keer. Dat scheelt jou een hoop gedoe.

Deze vakmensen staan altijd voor je klaar

We investeren in een maximaal eindresultaat en vooral in tevreden klanten. Dus neem contact met ons op over die lastige vraag of ingewikkelde klus – van dat soort uitdagingen worden we blij.

david2david2
David van de Visch
Projectleider
Corstiaan_24Corstiaan_24
Corstiaan Bossenbroek
Operationeel Directeur
Juliette_24Juliette_24
Juliëtte de Koning
Officemanager
Henk_24Henk_24
Henk Naberman
Accountmanager
3-33-3
Dries van Gemerden
Commercieel medewerker binnendienst
6-26-2
Adriaan Bossenbroek
Algemeen Directeur
Jimmy_24Jimmy_24
Jimmy Koppelaar
Commercieel medewerker binnendienst
Matthe_24Matthe_24
Matthé Gouda
Werkvoorbereider

Onze dromen

Bij BBMT gaan we altijd een stap verder én kijken we verder: naar de relatie, naar de toekomst. We zorgen dus goed voor uw spullen, onze mensen en de wereld. Rentmeesterschap, noemen we dat. Dat zie je terug in de kwaliteit van onze producten en ons werk. We investeren, innoveren en ontwikkelen in biobased producten. En binnenkort doen we dat ook nog eens vanuit een bijzonder en duurzaam pand.

Goed zorgen voor mensen, spullen en de wereld.